MWC

  • 05/04/2018

Les quatre novetats estrella del Mobile World Congress 2018

Cabines futuristes per descansar i fer la migdiada; vehícles que es controlen a través del telèfon mòbil; el primer terminal amb interacció parental integrada o la creació d'un avatar que s'expressa a partir d'un selfie són les quatre novetats d'èxit presentades al Mobile World Congress 2018.

  • 21/02/2017

Intel·ligència artificial, internet de les coses i robòtica protagonitzaran el MWC 2017

Intel·ligència artificial, internet de les coses i robòtica han deixat de ser una promesa per convertir-se en una realitat de negoci i seran les protagonistes de la propera edició del Mobile World Congress d'enguany.

  • 05/02/2016

L’enginyeria, clau de l’èxit de les comunicacions mòbils

Pedro Linares, president de l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació, tracta la relació entre enginyeria i comunicacions mòbils davant la imminència del Mobile World Congress 2016 Barcelona.

  • 22/02/2017

La UPC patenta un sistema per fer prediagnòstics cardiovasculars en menys d’un minut, a partir del contacte amb les mans o els peus

CardioSense es presentarà al Mobile World Congress de Barcelona, on també s’exposarà CIGO!, una plataforma de mobilitat intel·ligent.

  • 22/02/2016

Tecnologia mòbil made in .CAT al Mobile World Congress

Quines aplicacions tecnològiques mòbils relacionades amb la indústria donaran a conèixer les empreses catalanes al Mobile World Congress? Veiem-hi una petita mostra!

  • 04/02/2016

Un moment d’oportunitats

Ramon Querejazu, enginyer industrial i sotspresident de Catalunya Apps, Associació d’Empresaris i Professionals de les Apps de Catalunya (www.catalunyapps.cat), reflexiona sobre la indústria del mòbil.