Jordi Renom

  • 11/05/2018

Jordi Renom: “Superada la tempesta, és l’hora d’orientar el rumb de la nau cap a grans objectius i agafar velocitat de creuer”

JORDI RENOM SOTORRA és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i màster en Enginyeria Mediambiental al Ministeri d’Indústria i Educació, postgrau en Gestió i Direcció d’empresa a a ICT, i en Funicó Gerencial a l'Administració Pública a ESADE. Compta amb una llarga trajectòria a les institucions públiques. Director-gerent d'Habitatges Municipals de Sabadell i coordinador d'Urbanisme. També ha estat director general de l’Agència de Residus de Catalunya i Director-gerent a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El 2014, va arribar a la presidència de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya i, fa unes setmanes, va renovar el mandat per a quatre anys més.

  • 08/06/2017

Els Enginyers Industrials de Catalunya celebren la Diada de l’Enginyer 2017

La Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, ha presidit l’acte i ha entregat el Premi Trajectòria Professional a Albert Xalabarder Miramanda, Conseller d’Electra Caldense.

  • 03/01/2018

Seguim caminant plegats

Jordi Renom, president de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, reflexiona sobre els resultats de les eleccions del Col·legi a finals de l'any 2017.