entrevista

  • 12/02/2018

Les 12 entrevistes del 2017

Fulls dels Enginyers ha publicat durant el 2017 un total de 12 entrevistes. Si te'n vas perdre alguna o vols tornar-les a llegir, t'hem preparat una recopilació.

  • 08/04/2017

"L’entrada de Comac, Bombardier, Embraer i Honda incrementarà la competència i provocarà una ràpida evolució i modernització"

Entrevista a Jordi Brufau, Vicepresident Executiu d’Applus: "L'aeronàutica és un sector en fase de canvi i necessitat de tecnologia".

  • 07/04/2017

"Les previsions apunten a una demanda d’uns 1.600 avions nous cada any per fer front al gran augment del tràfic aeri mundial"

Entrevista a Jacint Soler Matutes, Director de Col·lectius i Relacions Internacional de PIMEC i Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials.

  • 13/01/2017

“Un dels grans reptes de l’edificació és l’autoconsum energètic”

Entrevistem a Narcís Armengol, director general i cofundador d’ARCBCN

  • 20/01/2015

Entrevista a Jordi Guix Armengou i Jordi Renom Sotorra, degà i president dels EIC

“M’imagino un col·legi molt obert, posicionat al món i que hi puguis connectar des de qualsevol lloc i amb els millors experts” (Jordi Guix, degà).

  • 13/04/2017

“Cal més interacció entre recerca, start-ups i empresa establerta”

Entrevista a Oriol Pascual, Director de l'IQS Tech Factory: “Actualment, l'IQS Tech Factory assessora a més de 40 emprenedors i a un total de 21 start-ups que tenen almenys un prototip funcional, una patent i un equip al darrere”.

  • 08/04/2017

"El sector de l’aeronàutica ofereix projectes a llarg termini, on s’apliquen tecnologies capdavanteres, i llocs de treball altament qualificats"

Entrevista a Íñigo Gurrea, Enginyer Industrial Mecànic per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Barcelona i Director d'Aeronàutica i Vehicles de SENER, sobre l'aeronàutica a Catalunya.

  • 06/02/2017

"El videoarbitratge és una visió futurista però perfectament possible"

Entrevistem Manel Frigola, Doctor en Visió per computador i Professor de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de Visió per Computador i Sistemes Encastats.

  • 09/11/2015

"El repte a Catalunya és augmentar la indústria tecnificada"

Entrevistem a Josep Amat, catedràtic d'Arquitectura i Tecnologia de Computador, doctor enginyer industrial, professor emèrit de la UPC i guanyador del Premi Acadèmia de la primera Nit de la Robòtica.