enginyeria industrial

  • 08/06/2017

Els Enginyers Industrials de Catalunya celebren la Diada de l’Enginyer 2017

La Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, ha presidit l’acte i ha entregat el Premi Trajectòria Professional a Albert Xalabarder Miramanda, Conseller d’Electra Caldense.

  • 14/09/2016

Inaugurat oficialment el Campus Diagonal-Besòs de la UPC

Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya; l’alcaldessa de l’Ajuntament de Barcelona, Ada Colau; l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el rector de la UPC, Enric Fossas, han inaugurat l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) de la UPC al Campus Diagonal-Besòs, que inicia la seva singladura aquest curs acadèmic 2016-2017 com a un nou espai universitari d’innovació i coneixement.
 
  • 01/07/2016

“Els programes formatius de l’IQS tenen un retorn immediat a l’empresa”

Parlem amb Montse Castillo, Coordinadora de l’Àrea de Packaging a l’IQS Executive, de la seva feina, de la institució per la qual treballa i de tot allò que envolta el món educatiu.

  • 11/02/2016

“S’han de formar persones que facin les preguntes adequades”

Parlem amb Xavier Roca, sotsdirector Cap d'Estudis de l'ESEIAAT i coordinador del Màster d'Enginyeria Industrial i el Màster d'Enginyeria Aeronàutica de la UPC.

  • 23/11/2015

“És un reconeixement personal a una trajectòria que va començar a Bombers l'any 1983”

En Jordi Sans té 63 anys i porta tota la vida professional dedicat a l'enginyeria de la seguretat. Ha rebut la distinció de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya en reconeixement a persones i entitats per la seva trajectòria professional.

  • 16/11/2016

«La introducció de la robòtica s’enfoca cap al cooperativisme de l’humà amb la màquina»

Entrevistem a Clea Parcerisas, estudiant del Doble Màster d’Enginyeria Industrial i Automàtica i Robòtica de l’ETSEIB

  • 02/09/2016

L'enginyera industrial Mª Ángeles Figuerola, nova directora del Sistema Espanyol de verificació de Medicaments

Mª Ángeles Figuerola, enginyera industrial per l'ICAI de la Universitat Pontifícia Comillas, és la nova directora general del SEVeM, Sistema Espanyol de verificació de Medicaments. Aquest nomenament es produeix després de la constitució el passat 21 de juliol de la societat que gestionarà el SeveM, amb el que l’entitat dóna un pas més cap a la seva configuració definitiva.
 
  • 06/05/2016

«Estem assolint uns nivells d'eficiència situats en l'excel·lència industrial»

Entrevistem a Jordi Berni, director industrial d'Europastry

  • 14/01/2016

Innovacions tecnològiques i seguretat viària

Sí. La inexorable evolució de les tècniques de producció de vehicles, construcció d’infraestructures, comunicació virtual, organització logística i gestió dels moviments és un fet que condicionarà de manera molt important la fluïdesa i la seguretat viàries. Aquest procés es donarà malgrat les inèrcies històriques que envolten el món del trànsit, la mobilitat de vehicles de motor, el transport de mercaderies, el desplaçament de persones i la seguretat viària, que constitueixen un paquet de reglaments de carreteres, de vehicles, de transport i de circulació.

  • 24/10/2015

Una equiparació dels estudis d'enginyeria industrial que s'ha fet esperar massa

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport de l'Estat espanyol reconeix els estudis superiors d'enginyeria com a màster.

Pàgines