enginyer industrial

  • 05/03/2018

Com assegurar l’èxit de la posada en marxa d’un nou projecte operatiu o d’una modificació de planta?

La preparació operacional és un camp de l’enginyeria i la gestió de projectes relativament nou que s’enfoca a assegurar una transició correcta cap a la fase operativa d’un projecte. Ramon Camps, Enginyer Industrial i d'Operacions, n'explica tots els detalls en el seu article d'opinió.

  • 29/04/2016

L'enginyer industrial, entre els perfils més demandats per les empreses

L’enginyer industrial és un dels tres professionals més demandats per les empreses espanyoles, segons un estudi dut a terme per EAE Business School, l'Associació Espanyola de Directors de Recursos Humans, Human Age Institute i la CEOE.

  • 11/03/2016

Guillem Martínez, l'enginyer industrial que va immortalitzar la Caputxinada

Avui celebrem el 50è aniversari de la Caputxinada. L'11 de març de 1966 es va reunir l'assemblea constituent del Sindicat Democràtic d'Estudiants de la Universitat de Barcelona (SDEUB) al convent dels Pares Caputxins de Sarrià (Barcelona). 
Guillem Martínez i Molinos, aleshores estudiant, era delegat de curs de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Barcelona i va ser autoritzat per immortalitzar la trobada clandestina realitzant fotografies.
  • 04/10/2016

L’enginyeria industrial, instrument crucial per al desenvolupament del BIM

En el cicle de vida d’un edifici a l’enginyer industrial, actualment, el podem trobar dirigint, per dret propi, en quasi totes les fases del cicle.
És més, per formació de base l’enginyer industrial és un candidat idoni per poder involucrar-se en quasi qualsevol de les fases d’un projecte BIM.
  • 04/04/2016

«bonÀrea és una empresa molt emprenedora, tenim vocació d’enginyers»

Entrevista a Andreu Puig, director del Departament d’Enginyeria i Energia a Grup Alimentari Guissona

  • 14/12/2015

Per què Enginyer?

L'enginyer industrial Xavier Rovira ens explica per què és enginyer i la seva vocació d’enginyer, quelcom que sembla que quasi està en risc d’extinció.