enginyer

  • 26/09/2018

L’economia circular, un model eficaç i sostenible davant dels tradicionals sistemes lineals de producció

L’editorial Suez Spain ha editat Economía circular: conversión de residuos en recursos, una col·lecció de 14 volums sobre la valorització de residus.

  • 06/07/2017

Pere Caminal: “El més important és escollir una professió que et faci gaudir”

En el decurs de la Diada de l’Enginyer d’enguany va atorgar-se el Premi al Reconeixement Acadèmic a Pere Caminal Magrans per la seva dilatada i meritòria trajectòria en el camp de la docència.

  • 17/08/2016

Els enginyers de Google avancen en el camp del càlcul quàntic

La simulació amb exactitud d'una molècula de l'hidrogen pot causar una revolució tecnològica en moltes esferes de la química.

  • 06/04/2016

Ocado contractarà 200 enginyers pel seu centre tecnològic a Barcelona

La companyia britànica Ocado, una tenda en línia d'alimentació, obrirà un centre tecnològic a la ciutat comtal que comptarà amb la incorporació de 200 nous enginyers.

  • 23/02/2016

Les oportunitats laborals de l'enginyeria

Fem una petita aproximació ens desvela les principals oportunitats que pot oferir el mercat laboral d’enguany.

  • 02/08/2018

Un estudi d’Adecco apunta els perfils IT, enginyers i altres llocs tècnics, com els més difícils de cobrir a les empreses

Molts d'aquests perfils gaudeixen del que tècnicament es coneix com la plena ocupació o tenen un índex d'inserció laboral elevat, segons un informe d'Adecco sobre perfils deficitaris i escassetat de talent a l’estat espanyol.

  • 19/08/2016

Els enginyers, un dels perfils laborals més demandats

Entre les deu professions més demandades durant l’any 2016, trobem tres llocs laborals relacionats amb l’enginyeria: Enginyer de Qualitat i Costos, Video Engineer i Enginyer Logístic.

  • 12/04/2016

El Consell de Ministres aprova la nova denominació del COGITI

El Consejo General de los Colegios Oficiales de Peritos e Ingenieros Técnicos Industriales (COGITI) passarà a anomenar-se “Consejo General de Colegios Oficiales de Graduados de la rama industrial de la Ingeniería, Ingenieros Técnicos Industriales y Peritos Industriales de España”.

  • 04/04/2016

«bonÀrea és una empresa molt emprenedora, tenim vocació d’enginyers»

Entrevista a Andreu Puig, director del Departament d’Enginyeria i Energia a Grup Alimentari Guissona

  • 21/01/2016

Un estudi d'Universia confirma les enginyeries com a perfils més demandats

Universia, la xarxa de promoció acadèmica i laboral més important d'Iberoamèrica, ha analitzat més de 300.000 ofertes publicades durant el 2015 i els resultats han estat positius per l'enginyeria.

Pàgines