Alemanya

  • 17/07/2018

‘Engineers for Europe’, nova fita en la cooperació dels col·legis i associacions d’enginyers dels Quatre Motors per a Europa

En el marc del 30è aniversari de la creació dels Quatre Motors per a Europa, el consorci de col·laboració impulsat per Baden-Württemberg (Alemanya), Llombardia (Itàlia), Roine-Alps (França) i Catalunya, les associacions i col·legis d’enginyers de les regions europees més innovadores han acordat incrementar la col·laboració per guanyar pes a nivell continental amb la iniciativa anomenada Engineers for Europe.

  • 21/04/2017

Synlight, el sol artificial més potent de la terra

El DLR (Deutsches Zentrum für Luft- und Raumfahrt), el centre aeroespacial alemany, acaba d'encendre el sol artificial més potent de la terra. És capaç de produir l'energia equivalent a la que rebria la terra de 10.000 sols com l'actual.

  • 25/08/2017

Alemanya posa a prova tecnologia de reconeixement facial

Es tracta d'una prova pilot en una estació de trens del sud de Berlín amb càmeres que guarden imatges en programes informàtics perquè aquestes puguin reconèixer els rostres humans i verificar la identitat dels passatgers com a mesura de seguretat.

  • 16/11/2016

«Que un sensor sense fils faci circular dades quan es necessiti revolucionarà totalment la indústria»

Entrevistem a Joan Matutano, director general de Promaut SL