La UPC i la UPF impulsen el primer Grau d’Enginyeria i Economia

“L’enginyeria té dues definicions: convertir les idees en coses i millorar l’eficiència dels processos i per això, el cost és un component fonamental”, segons ha explicat Joaquim Coello, president d’Honor de Barcelona Global i president de la Fundació Best, en una entrevista a el Periódico de Catalunya. No és cap secret que l’enginyeria i l’economia mouen el món i a partir d’ara propulsaran de manera conjunta el primer Grau d’Enginyeria i Economia. 

Industrial Engineering and Economic Analysis s’estrenarà el pròxim curs a la Universitat Politècnica de Catalunya i a la Universitat Pompeu Fabra, una proposta que compta amb el suport de Barcelona Global i FemCat, grans i petites empreses que a través de la Fundació Best, acompanyaran als estudiants. 

Quaranta alumnes compartiran aules i professors de la UPC i la UPF; a més, els estudis seràn impartits en anglès i per accedir-hi serà necessari superar la nota de tall de 12,1. Els impulsors del Grau destaquen que es tracta d’uns estudis de base pública que reforcen la base de l’enginyeria, de manera que les assignatures específiques es reserven per al màster.

 

Publicat: 28/08/2018

Etiquetes:universitat UPC UPF empresa FemCat grau Enginyeria economia

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Un equip català, el millor d'Europa de la VEX Robotics Competition

  • 15/05/2019

Els resultats assolits per l’associació de robòtica PUCRA, de l’Escola d’... Llegir més