La UPC, millor universitat europea en Enginyeria Multidisciplinar

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) és la quarta millor del món i la primera a Europa en les categories científiques d'Enginyeria Multidisciplinària i d'Aplicacions interdisciplinàries en Matemàtiques.

Així mateix, segons la primera edició del rànquing CWUR Rankings by Subject, la UPC és la novena al món i la quarta europea en Tecnologia de l'Edificació i la Construcció, ha informat la UPC en un comunicat.

Concretament, la UPC es classifica en la quarta posició del món en Enginyeria Multidisciplinària, amb una puntuació de 96,03 sobre 100, i també en Aplicacions Interdisciplinàries en Matemàtiques, amb 94,38.

En la categoria de Tecnologia de l'Edificació i la Construcció, en el que es posiciona en el novè lloc mundial, obté una puntuació de 88,16.

La UPC es classifica entre les deu millors del món en aquestes tres categories i es col·loca en el lloc 142 a nivell mundial entre les 365 universitats posicionades internacionalment en alguna categoria.

Les dades les ha publicades el Center for World University Rankings de la King Abdulaziz University d'Aràbia Saudita.

El ránking es basa en una única mesura, centrada en la producció científica de més de 26.000 institucions, la base de dades bibliogràfica de les quals de referència és la Web of Science, i té en compte el nombre de publicacions científiques de la institució aparegudes en les revistes de major prestigi en els últims deu anys.

Publicat: 14/04/2017

Etiquetes:UPC

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Desenvolupen un nou material per fabricar aïllants del calçat reutilitzant pneumàtics

  • 23/08/2019

Es calcula que unes 300.000 tones de pneumàtics passen a estar fora d’ús a l’... Llegir més