La UPC, en el ‘top 50’ del món en quatre disciplines de l’Enginyeria en el ShangaiRanking's Global Ranking of Academic Subjects

La Universitat Politècnica de Catalunya destaca entre les 50 millors universitats del món en Tecnologia i Ciències Instrumentals, Enginyeria de Telecomunicació, Teledetecció i Enginyeria Elèctrica i Electrònica, en l’edició 2018 del ShanghaiRanking’s Global Ranking of Academic Subjects (GRAS). El rànquing destaca la col·laboració internacional de la UPC com un dels seus punts forts, indicador en què la institució obté les puntuacions més altes.

El GRAS 2018 ha posicionat la UPC entre les millors institucions del món en l’àmbit de l’Enginyeria, en què apareix en 18 de les 22 disciplines que analitzades per aquest rànquing. La universitat catalana destaca, així, en Tecnologia i Ciències Instrumentals, en el lloc 28; en Enginyeria de Telecomunicació i Teledetecció, ambdues en el lloc 36; Enginyeria Elèctrica i Electrònica, en el lloc 41; Enginyeria Civil i Recursos Hídrics, situades en el rang 51-75; i Ciències de la Computació, Tecnologia i Ciències del Transport, i Automàtica i Control, posicionades en el rang 76-100. 

La UPC també apareix entre les 150 millors universitats del món en Enginyeria Metal·lúrgica (rang 101-150) i se situa en el rang 151-200 en Enginyeria Mecànica i Enginyeria Biomèdica. En Enginyeria Química, Ciència dels Materials i Enginyeria i Ciències de l’Energia se situa en el rang 201-300 mentre que en les disciplines de Nanotecnologia, Ciències del Medi Ambient i Biotecnologia es posiciona en el rang 301-400.

 

Publicat: 27/08/2018

Etiquetes:UPC ranking institucions universitats tecnologia i ciències instrumemtals Enginyeria de Telecomunicació

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

La UPC inaugura un centre de recerca sense parets, integrat per sis grups de recerca consolidats

  • 05/04/2019

La posada en marxa del centre de recerca consolidat IDEAI-UPC ha de permetre... Llegir més

La Facultat de Nàutica de Barcelona inaugura noves instal·lacions a la Nova Bocana del Port de Barcelona

  • 19/03/2019

La Facultat de Nàutica de Barcelona de la UPC ha inaugurat noves instal·... Llegir més

Investigadors de la UPC, BASF i el Sincrotró ALBA proposen una metodologia per millorar la resistència del formigó

  • 12/03/2019

La preparació de morter i formigó és un procés complex, en el qual intervenen... Llegir més