Última oportunitat per als innovadors d’energia sostenible per sol·licitar finançament pel 2018

Aquesta Ronda d’Inversions està dirigida a les Pimes amb conceptes tecnològics comprovats que transformaran el futur de l’energia a Europa. Des del llançament de la Ronda l’any 2011, EIT InnoEnergy ha invertit 190 milions en projectes que comprenen vuit àrees de tecnologia a tota Europa, fet que obté com a resultat vendes pronosticades de 3 mil milions d’euros. Aquesta iniciativa, a més, té el suport de l’European Institute of Innovation and Technology (EIT). 

A més del finançament, l’acceleradora d’empreses ofereix una plataforma d’innovació col·laborativa de confiança, i l’accés a un ecosistema d’innovació energètica amb més de 385 socis industrials amb  tota la combinació de solucions d’energia sostenible. “És la nostra missió accelerar la transició d’energia neta a Europa”, ha afirmat Mikel Lasa, CEO de EIT InnoEnergy Iberia, i ha afegit que aquesta és la raó per la qual inverteixen en els millors projectes i els més innovadors per tal d’ajudar-los a créixer, reduir el seu temps de marketing i, a la llarga, comercialitzar la seva tecnologia. 

Projectes en desenvolupament

Durant aquest any, EIT InnoEnergy ha donat suport a projectes i serveis a Espanya i Portugal. Entre aquests projectes hi trobem BIPV-Insights, una empresa que està desenvolupant un software integrat que prediu el rendiment dels productes de PV aplicats a la construcció de l’edifici, i EOLOS, una companyia que treballa en una eina d’avaluació eòlica marina de baix cost que ajuda a reduir els riscos financers associats a la ubicació de les instal·lacions eòliques marines. El què ofereix l’acceleradora d’empreses no es basa només en una contribució econòmica, sinó que “va més enllà”, ha explicat Mikel Lasa, “proporcionem un suport sostingut mitjançant el marketing i altres serveis de creació de valor”, ha afegit. 

 

Publicat: 29/08/2018

Etiquetes:InnoEnergy energia innovació sostenibilitat

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats