Soshee, el gos robot que vigila les xarxes socials

Creadors del John Nolan Estudio de Londres han inventat una recreació robòtica de la mascota d'un dels reis de la tecnologia, Mark Zuckerberg, que fa de guardià de les xarxes socials. Aquest gos robot reacciona davant qualsevol tipus de notificació en els perfils dels seus amos.

Soshee és un gos robot creat a la semblança de la mascota de Mark Zuckerberg. La seva aparença i comportament és bastant semblada a la d'un gos normal. No obstant això, posseeix la qualitat de detectar qualsevol novetat a les xarxes socials del seu amo, segons s'exposa a la pàgina web oficial del producte soshees.com.

Exerceix diferents moviments depenent les notificacions que es produeixin en Facebook, Instagram o Twitter. Per exemple, si t'esmenten en un comentari o en una fotografia, mourà la cua, bordarà o s'estirarà.

Els petits Soshees són robots de la raça de gos 'Puli hongarès', igual que el gos del creador de Facebook.

Aquesta idea de reconeguts creadors animatronics de John Nolan Estudio (Londres) funciona amb bateria, es connecta per Bluetooth amb el telèfon, l'ordinador o una tablet i d'aquesta forma, Soshee es mou en relació al que ocorri a les xarxes socials.

Els soshees tenen una longitud d'entre 11 i 15 cm i tot i que encara no estan al mercat, s'estima que el seu preu serà d'uns 157 euros i si el projecte té èxit es fabricaran més races.

Publicat: 24/04/2017

Etiquetes:robòtica tecnologia robotica

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

El món de Matrix segueix sent una ficció

  • 23/01/2018

Warner Bros està treballant per ressuscitar Neo, el programador informàtic... Llegir més

La intel·ligència artificial entra a la llar

  • 02/01/2018

L'aspiradora  Roomba és potser l’exemple més clar i estès d’intel·ligència... Llegir més

Intel·ligència artificial que aprèn sense humans

  • 14/12/2017

El joc del go es va inventar a la Xina fa més de 2.500 anys i és dels més... Llegir més