Els serveis de normativa: la tranquil·litat dels enginyers

"Estar al dia de les novetats legislatives, de les normes tècniques i continguts; tenir a l’abast una eina potent de consulta, i poder disposar d’un servei d’assessorament i cerca de normatives per a projectes no habituals” són els tres principals avantatges que destaca Maite Torres del Grup Carles Gestió i Projectes, SL del servei de normativa DL Abstract, que tenen contractat. “És un valor afegit que l’empresa pot oferir als seus clients”.
L’enginyeria és un sector molt regulat en el qual hi ha un volum molt complex de normatives. Això comporta que els enginyers hagin d’estar al corrent del marc legal que els envolta i dels canvis que hi pugui haver. Gràcies als serveis de normativa, els professionals poden treballar amb tranquil·litat i seguretat. Aquest plantejament també coincideix amb la visió de Sílvia Serratusell d’ISS Facility Services, SA, la qual destaca que amb el servei DL Plus l’empresa “pot estar al dia dels requisits legals d’aplicació i avaluar-ne el compliment”. A més, també es poden oferir “garanties de compliment legal dels serveis als clients” i “establir plans d’acció ens els casos que ho requereixin”.
Azbil Telstar Technologies, SLU disposa dels serveis de normativa NT Plus i DL Plus. “Brinden la seguretat d’estar al dia de les normatives que s’apliquen al sector en el qual treballem. Alhora, cada mes es revisa la col·lecció de referències de normes que s’utilitzen a l’empresa”, explica Mercè Guilera Dalmases. Aquests dos serveis són els mateixos que té contractats Huayi Compressor Barcelona. Com en els casos anteriors, aquesta empresa també aconsella externalitzar el servei. Segons Neus Muñoz Aguilar, gràcies al servei de normativa de l’Associació, Huayi “està informada de les últimes novetats i, paral·lelament, la tasca de recerca de legislació i normes tècniques és més senzilla”. En resum, un ventall de serveis d’entre els quals es pot triar el que s’adeqüi més a les necessitats empresarials.

Publicat: 30/11/2017

Etiquetes:normativa DL Plus associacio enginyers industrials catalunya

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Proposta catalana de normativa per fomentar l'electrificació del transport per carretera

  • 13/12/2016

La directora de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), Assumpta Farran, ha... Llegir més

La Comissió Europea prepara una nova legislació per a protegir les màquines dels ciberatacs

  • 15/11/2016

La Comissió Europea proposarà una nova legislació per protegir les màquines... Llegir més

Construcció en acer: el marcatge CE en l’estructura metàl·lica

  • 25/04/2016

Des del Juliol del 2014 és vigent i d’aplicació a tota Europa la norma UNE-EN... Llegir més