La ronda d'inversions d'Innoenergy romandrà oberta tot l'any

L’empresa InnoEnergy duu a terme la ronda d'inversions per assistir i treure al mercat revolucionàries innovacions en energia sostenible. La ronda d’inversions romandrà oberta tot l’any amb l’objectiu d’escurçar el trajecte de la innovació energètica des del laboratori fins al llançament.

Durant l’any 2017, la ronda d'inversions ja ha recolzat 7 nous projectes en els camps de les energies renovables, els edificis intel·ligents i eficients, i l'eficiència energètica, amb un finançament de 13,5 milions d'euros. Des de la creació de la ronda d'inversions el 2011, InnoEnergy ha recolzat més de 90 projectes amb 170,5 milions d'euros en finançament, la qual cosa ha suposat 3.000 milions d'euros en vendes previstes. Això ha contribuït a 77 patents i 323 socis del projecte, que treballen en vuit àrees de tecnologia en tota Europa. La ronda d'inversions està oberta a conceptes tecnològics europeus provats en el laboratori que ajudaran a canviar el futur de la indústria energètica.

Mikel Lasa, CEO d’InnoEnergy Iberia, ha manifestat: "Per crear un futur d'energia sostenible a Europa necessitem impulsar innovacions en el mercat en menys temps. Passar a un model obert tot l'any permetrà als innovadors accedir a la combinació única de coneixements tècnics i de mercat de la nostra ronda d'inversions, suport financer i comercialització de socis”.

La ronda d'inversions està oberta ara per a aplicacions i les empreses poden obtenir més informació sobre com aplicar a través d'aquest enllaç. El límit per al finançament de l’any 2017 finalitza el 23 d'octubre.

Publicat: 13/07/2017

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

UPC ecoRacing, els enginyers d’F1 del futur

  • 21/05/2018

L’UPC ecoRacing és una associació d’investigació tecnològica que està formada... Llegir més

Coordinación de seguridad, salud, actividades en obras y mantenimiento - Facility Managment

  • 18/05/2018

En nuestro contacto diario con FM’s, las consultas sobre cómo proceder en... Llegir més

La tecnologia de la sèrie “Black Mirror”, ciència-ficció o realitat?

  • 17/05/2018

Black Mirror s’ha convertit en una de les sèries de ciència-ficció més... Llegir més