Red Shark, un trimarà aquàtic creat per un enginyer de Roses

El trimarà és un vehicle flotant molt estable que està integrat per 3 cossos: un casc central, que és el més important i el que permet expulsar l'aigua cap a l'exterior, i dos estabilitzadors laterals que es mouen gràcies a la força de l'esportista. 

El seu inventor és l’enginyer i dissenyador figuerenc Josep Rubau que ha desenvolupat el projecte Red Shark en un centre tècnic del port esportiu de Roses (Alt Empordà). En la seva creació hi ha participat un equip d’enginyers de llarga trajectòria com el britànic William Pegram i l’expert en motociclisme de competició Josep Serra, especialistes biomecànics que treballen amb ciclistes professionals.

El Red Shark no és el primer projecte de Rubau que, anteriorment, va dissenyar el cotxe esportiu Tramontana de 720 cv de potència, el Volkswagen New Beetle Dune i la Super Bike Miura.

L'empresa ha creat diversos models d'aquest trimarà per adaptar-se a les necessitats de diferents tipus d’usuaris. Així, el model Sport és el més exigent per treballar la resistència. L’Adventure inclou la possibilitat de carregar, per exemple, una tenda de campanya per fer ruta. I finalment, el Fun és el més senzill i està pensat per a activitats d'oci en el sector nàutic.

200 COMANDES

El Red Shark es va presentar amb molt d’èxit a primers de juny en el marc del festival de ciclisme Sea Otter Europe, celebrat a Girona. Unes setmanes després ja tenia les primeres 200 peticions de compra. 

 

Publicat: 20/07/2018

Etiquetes:nàutic empresa projecte Enginyeria competició

Comparteix a
Cap vot de moment