París acollirà el primer centre europeu d’Uber per al desenvolupament del seu programa de cotxes voladors elèctrics

L'empresa tecnològica creada per Travis Kalanik i Garret Camp inverteix 20 milions a la capital francesa per obrir-hi el primer centre europeu de l’Uber Elevate, el seu programa de desenvolupament de vols urbans i que ja compta amb instal·lacions a Pittsburgh, San Francisco (Estats Units) i Toronto (Canadà). 

L’Uber Elevate pretén crear una xarxa d'aeronaus d'enlairament i aterratge vertical (VTOL) 100% elèctriques. Els projectes inicials que es treballaran, a partir de la tardor, al centre parisenc inclouran el desenvolupament de prototips de transport sota demanda basats en intel·ligència artificial, la simulació d'aeronaus d'alta densitat i baixa altitud, la integració aèria amb els reguladors d'aviació europea (EASA) i l'electrificació dels sistemes de transport.

La companyia també ha anunciat la col·laboració amb l'Escola Politècnica (Escola Politècnica de París) per a la creació d'una càtedra de Mobilitat Urbana Integrada, que investigarà sobre intel·ligència activitat i transport aeri 100% elèctric.

És previst que el 2020 es realitzin les primeres proves d’aquest nou sistema de transport. Les ciutats escollides per a l’assaig son Dallas i Los Angeles, més una tercera pendent de decidir.

Publicat: 06/08/2018

Etiquetes:uber cotxes voladors parís mobilitat futur

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Uber i la NASA uneixen forces en el projecte dels taxis voladors

  • 09/11/2017

Uber ha trobat un nou soci en la NASA, fet que els permetrà arrencar amb les... Llegir més

VÍDEO: Uber mostra el nou camió autònom

  • 03/07/2017

Després de l’aliança amb Budweiser de l’octubre del 2016 per a lliurar una... Llegir més

Uber assoleix la fita de recórrer 160 km amb un camió sense conductor als EUA

  • 28/10/2016

Mentre seguim esperant que la conducció de cotxes autònoms sigui una realitat... Llegir més