Oberta la convocatòria del Premi Duran Farell d'Investigació Tecnològica i del Premi UPC de Ciència Ficció 2018

Ja està en marxa una nova edició del Premi Duran Farell d'Investigació Tecnològica, convocat pel Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb la col·laboració de Gas Natural Fenosa i dotat de 20.000 euros. La finalitat d’aquest guardó, adreçat a investigadors o investigadores o grups d'investigació que hagin dut a terme el treball de recerca a Espanya, és incentivar l'excel·lència investigadora, mitjançant el reconeixement de la qualitat d'un treball de recerca dut a terme en el camp de la tecnologia durant els darrers tres anys.

De periodicitat biennal, aquest guardó va ser impulsat l’any 2000 en homenatge a la figura de l'empresari Pere Duran Farell, primer president del Consell Social de la Universitat i president del Grup Gas Natural. El termini per presentar les candidatures finalitza l'11 de maig, a les 14 h.

Podeu consultar les bases aquí

Premi UPC de Ciència Ficció 2018

Fins al 15 de juny està obert el termini per presentar narracions inèdites en el gènere de la ciència ficció, escrites en català, castellà, anglès o francès. Convocat també pel Consell Social de la UPC i d'abast internacional. El premi, de caràcter honorífic i de periodicitat biennal, consistirà en la publicació de l'obra guanyadora en format digital i en format paper. L'edició es farà conjuntament entre la UPC i l'editorial Apache Libros, dins de la col·lecció Biblioteca de Ciencia Ficción en Español.

Opcionalment també es podrà concedir una menció honorífica a la millor narració presentada per un membre de la UPC.

Podeu consultar les bases aquí

 

Publicat: 31/01/2018

Etiquetes:recerca UPC Universitat Politecnica Catalunya Premi UPC de Ciència Ficció Premi Duran Farell d'Investigació Tecnològica talent

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

L'exposició a factors ambientals durant l'embaràs i la infantesa podria afectar la tensió arterial

  • 05/09/2019

Les persones estem en contacte permanent i simultani amb nombrosos agents... Llegir més

Realitat virtual per ajudar a resoldre problemes personals

  • 02/09/2019

En general, les persones tenen més facilitat per donar consell a un amic que... Llegir més

Innovació per una indústria agroalimentària segura, saludable i sostenible

  • 29/08/2019

El sector agroalimentari és una de les principals indústries de l’economia... Llegir més