Nou reductor dissenyat per a la maquinària agrícola

En el marc del congrés Agritechnica celebrat a Alemanya, el grup Bonfiglioli ha presentat un nou reductor accionat hidràulicament, amb motor de pistó axial integrat. D'aquesta manera, l'empresa especialista en reductors amplia la seva gamma d'accionaments per a rodes amb el llançament de la nova sèrie 600WT, que integra un nou motor de pistó axial dissenyat especialment per a maquinàries agrícoles.

El motorreductor per a rodes 600WT de Bonfiglioli combina els sistemes mecànics provats amb un nou motor de 68 cc/rev amb placa oscil·lant integrada. Albert Ginestà, responsable de serveis i eficiència energètica de Tecnotrans Bonfiglioli, ha destacat que “representa la millor elecció per a la maquinària agrícola que tenen circuits hidràulics tancats com els pulveritzadors autopropulsats”.

Aquest reductor, que proporciona un parell de sortida de fins a 17.000 Nm, integra el motor de pistó axial Th68 dissenyat per a una pressió contínua de 450 bar, un cabal volumètric màxim de 160 l/min, i pot funcionar amb cilindrada zero.

Altres característiques de les unitats d'accionament 600WT són el control de desplaçament hidràulic de dues posicions, o alternativament, un control de desplaçament proporcional elèctric que varia constantment i un sensor de velocitat integrat. Disponibles com a accessoris opcionals existeixen un desacobli de l'engranatge mecànic, un fre d'estacionament integrat, el fre de servei dinàmic o alliberat hidràulicament accionat per molls, que inclou un port d'inspecció.

Publicat: 01/12/2017

Etiquetes:reductor bonfiglioli maquinaria agricola

Comparteix a
Mitja: 5 (1 vote)