Nou centre de disseny i fabricació de productes industrials a Sabadell

CT Ingenieros va inaugurar el primer centre de disseny i fabricació a Sabadell. En la instal·lació es dissenyen equips elèctrics, mecànics i electrònics, i es fabriquen a mesura productes i prototips de maquinària, sistemes i components industrials. Aquests productes són utilitzats principalment en centrals hidroelèctriques, centrals de cicle combinat o plantes de cogeneració de biomassa.

Aquest centre permet produir generadors, quadres elèctrics, coixinets per a motors i components per a alternadors, i prestar serveis de muntatge, manteniment i reparació d'equips i components en les instal·lacions del client. “Aquests productes són fruit d'activitats d’R+D, ja que s'ajusten a les dimensions, necessitats i estàndards requerits pel client” subratlla Joan Piedrafita, Responsable del centre de disseny i fabricació. Vicente Egea, Director General de CT Ingenieros, va destacar que “aquest centre de disseny i fabricació aporta solucions d'enginyeria i innovació per ajudar al sector industrial a ser més competitiu”.

A la inauguració han acudit representants d'Acciona, Iberdrola, Endesa, Efacec, Eurecat Universitat Autònoma de Barcelona i la regidoria d'Indústria de l'Ajuntament de Sabadell.

El centre, situat al Polígon Industrial Ca Roqueta II de Sabadell (Carrer Can Mauri, 54), compta amb l'equip d'enginyers i tècnics d’OTSA Maquinària Elèctrica. Després de l'adquisició de les activitats d’OTSA Maquinària Elèctrica, CT Ingenieros reforça la presència a Catalunya on ja compta amb una oficina tècnica a Barcelona, formada per un centenar d'enginyers que presta servei al sector automobilístic, energètic i ferroviari.

Publicat: 11/07/2017

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Creen un ‘sastre’ virtual que encerta la talla en les compres de roba 'on-line'

  • 17/01/2018

L'INTEXTER de la UPC al Campus de Terrassa, juntament amb les empreses iDeal i... Llegir més

El Delta de l'Ebre analitzarà la brossa marina dipositada en 3.000 m2 de platja

  • 16/01/2018

Tècnics del Parc Natural del Delta de l’Ebre han dut a terme recentment una... Llegir més

La nova etapa dels "Fulls dels Enginyers" arriba a la vint-i-cinquena edició

  • 15/01/2018

Paral·lelament, i amb un format de periòdic amb mida A3, els Fulls també s’han... Llegir més