Nou centre de disseny i fabricació de productes industrials a Sabadell

CT Ingenieros va inaugurar el primer centre de disseny i fabricació a Sabadell. En la instal·lació es dissenyen equips elèctrics, mecànics i electrònics, i es fabriquen a mesura productes i prototips de maquinària, sistemes i components industrials. Aquests productes són utilitzats principalment en centrals hidroelèctriques, centrals de cicle combinat o plantes de cogeneració de biomassa.

Aquest centre permet produir generadors, quadres elèctrics, coixinets per a motors i components per a alternadors, i prestar serveis de muntatge, manteniment i reparació d'equips i components en les instal·lacions del client. “Aquests productes són fruit d'activitats d’R+D, ja que s'ajusten a les dimensions, necessitats i estàndards requerits pel client” subratlla Joan Piedrafita, Responsable del centre de disseny i fabricació. Vicente Egea, Director General de CT Ingenieros, va destacar que “aquest centre de disseny i fabricació aporta solucions d'enginyeria i innovació per ajudar al sector industrial a ser més competitiu”.

A la inauguració han acudit representants d'Acciona, Iberdrola, Endesa, Efacec, Eurecat Universitat Autònoma de Barcelona i la regidoria d'Indústria de l'Ajuntament de Sabadell.

El centre, situat al Polígon Industrial Ca Roqueta II de Sabadell (Carrer Can Mauri, 54), compta amb l'equip d'enginyers i tècnics d’OTSA Maquinària Elèctrica. Després de l'adquisició de les activitats d’OTSA Maquinària Elèctrica, CT Ingenieros reforça la presència a Catalunya on ja compta amb una oficina tècnica a Barcelona, formada per un centenar d'enginyers que presta servei al sector automobilístic, energètic i ferroviari.

Publicat: 11/07/2017

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

La fabricació Additiva 3D, el futur per a la indústria 4.0

  • 20/03/2018

La fabricació additiva (coneguda com a impressió 3D) consisteix a la... Llegir més

Pròxima parada: el tren del futur

  • 19/03/2018

A falta d’una bola de cristall per predir el futur, els experts asseguren que... Llegir més

Les noves tendències digitals, protagonistes a l’Advanced Factories

  • 16/03/2018

La transformació digital está provocant que el sector industrial evolucioni a... Llegir més