La Nit del Talent reconeix l’enginyer Antoni Tahull amb el premi Energia per la seva trajectòria professional

La cinquena edició de la Nit del Talent va lliurar el passat 10 de juliol a l’enginyer Antoni Taüll el premi Energia com a reconeixement de la seva trajectòria professional. La gala va tenir lloc al Recinte Modernista de Sant Pau i va estar organitzada per la Welcome Talent Society, que també va reconèixer a Víctor Grífols amb el premi Talent d'Honor dels Mecenatge i amb els premis d'honor al president de Seat, Luca de Meo, l'activista cultural i polític Josep Espar Ticó i a Proactiva Open Arms.

Durant la gala, també es van lliurar els Premis Talent, que busquen conèixer "talents diversos" en Disseny 2D, Interiorisme, Retail, Comerç, Consum, Turisme, Energia, Medi Ambient i Mobilitat.

Els premiats van ser Jordi Sàbat (Disseny 2D); Elena Castells (Interiorisme); White Summer (Retail); Blackpier i Santa Eulàlia (Comerç); Bon Preu i Associació Catalana de Vending (Consum); Outdoor Adventour i Pau Morata (Turisme), Wattia (Energia), Popsicase i Martí Boada (Medi Ambient), i App & Town, Silence i Seat (Mobilitat).

Premiar el talent

La Welcome Talent Society de Barcelona és una iniciativa ciutadana que té com a objectiu buscar, difondre i reunir el millor talent català contemporani, així com millorar la imatge de Barcelona i Catalunya, atreure talent, fomentar la cooperació i recaptar fons per a entitats que lluitin contra malalties des de Catalunya.

El president d'honor, Antoni Gelonch, va explicar que l'objectiu dels premis és "premiar el talent i augmentar l'autoestima col·lectiva", i va afirmar que l'han fet en uns temps difícils, ja que van començar durant la crisi econòmica. 

Publicat: 22/07/2019

Etiquetes:Antoni Tahull Nit del Talent professió Enginyeria enginyeria industrial

Comparteix a
Cap vot de moment