Neix EFINTEC, Exposició i Fòrum d’Empreses Instal·ladores, amb vocació de ser un referent per als professionals del sector

Els responsables de AGIC-FERCA, la Federació Catalana d’Empreses Instal·ladores, han presentat aquest matí la primera edició d’EFINTEC, una nova cita per al sector que se celebrarà els propers 2 i 3 d’octubre, a Fira de Barcelona. Plantejada com una exposició i fòrum d’empreses instal·ladores i noves tecnologies, EFINTEC es proposa convertir-se en el punt de trobada de tots els professionals de la instal·lació i la distribució dels sectors de l’energia, electricitat, telecomunicacions, climatització, refrigeració, gas, fontaneria i, en general, tecnologies i instal·lacions intel·ligents i connectades.

“Hem plantejat EFINTEC com un aparador immillorable per a les principals empreses nacionals i internacionals dels diferents sectors, així mateix volem que sigui un fòrum dinàmic i professional, referent en innovació, tendències tecnològiques presents i futures, on les empreses instal·ladores puguin intercanviar experiències i rebre formació tècnica, que afectarà positivament en la seva activitat“, ha comentat el Sr. Jaume Alcaide, president d’AGIC-FERCA. A aquests efectes, EFINTEC disposarà d’un Àrea de Networking, una zona específica per a conferències de primer nivell i d’un programa de tallers pràctics (instal·lacions elèctriques, climatització i calefacció, fontaneria, solars fotovoltaiques, ACS, automatització d’un habitatge, refrigeració, telecomunicacions, IOT i energia).

EFINTEC neix en un context de gran dinamisme en el sector de la instal·lació, en part, derivat de l’impacte de les noves tecnologies. És per aquesta raó que entre els seus principals objectius també figura acostar als professionals de la instal·lació les tendències més avantguardistes i donar-los a conèixer els productes més innovadors.

150 Empreses nacionals i internacionals

EFINTEC comptarà amb la participació de 150 empreses nacionals i internacionals de primer nivell que ocuparan els 2.500 metres quadrats d’espai expositiu, disponibles al Pavelló 2 del Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, amb un espai amb una superi superfície de 7.500 m2.

Publicat: 09/02/2018

Etiquetes:EFINTEC empreses AGIC-FERCA fira innovació tecnològica Fira de Barcelona

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Barcelona acull EFINTEC, la I Exposició i fòrum de les empreses Instal·ladores i noves tecnologies

  • 05/10/2018

Més de 120 empreses nacionals i internacionals de primer nivell han participat... Llegir més

EFINTEC reunirà més de 150 empreses instal·ladores per primera vegada a Barcelona

  • 20/09/2018

Més de 150 empreses nacionals i internacionals de primer nivell participaran a... Llegir més