Neix Advanced Factories, una fira d’innovació que també vol impulsar el congrés internacional d’indústria 4.0 més gran del món

Advanced Factories és el nom de la nova fira d’innovació, automatització i indústria 4.0 que tindrà lloc a Barcelona del 4 al 6 d’abril de 2017. La gestionarà NEBEXT, l’organitzador del Digital Enterprise Xou (DONIS), l’esdeveniment mundial de referència sobre transformació digital de l’empresa, i Eurecat que en serà el soci tecnològic. El nou certamen tecnològic comptarà amb la col·laboració d’IDC Manufacturing Insights que assumirà la recerca de mercats per al sector industrial. A més, s’espera també el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu de l’Advanced Factories és presentar les últimes innovacions en el binomi màquina-eina, robòtica, automatització industrial i totes les tecnologies que abraça la denominada indústria 4.0. En aquests moments, la fira ja té contractat el 80% de l’espai disponible. Es calcula que la mostra acollirà més de 9.000 professionals i experts en recerca de solucions innovadores i s’hi donaran cita més de 200 empreses expositores.

Els sectors específics a qui va dirigida aquesta nova proposta són el l’automoció, l’aeronàutica, l’àmbit de fabricació de béns d’equip, els fabricants de tot tipus de maquinària o de components, la indústria metal·lúrgica, la de motlles, així com els estudis i professionals de l’enginyeria i els serveis relacionats amb el sector industrial.

Al marge de la fira, que és d’àmbit estatal, Advanced Factories ha arribat a un acord amb el centre tecnològic Eurecat per impulsar i coorganitzar l’Industry 4.0 Congress, el certamen internacional més important del món sobre indústria 4.0, que comptarà amb més de 170 ponents que compartiran les millors estratègies i solucions, i presentaran nous models per al sector. 

Publicat: 24/11/2016

Etiquetes:Advanced Factories smart factiory industria 4.0 indústria fira congrés innovació tecnologia EURECAT fàbrica connectada Enginyeria

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Les noves tendències digitals, protagonistes a l’Advanced Factories

  • 16/03/2018

La transformació digital está provocant que el sector industrial evolucioni a... Llegir més

La Fabricació Aditiva 3D protagonitza el festival Advanced Factories

  • 28/02/2018

Advanced Factories, el festival més important del sud d’Europa dins la... Llegir més

Advanced Factories supera expectatives d'assistència i obre a les PIMES les tendències de la Indústria 4.0

  • 08/04/2017

Advanced Factories, la fira d'innovació, automatització i indústria 4.0, que... Llegir més