National Instruments inaugura un laboratori d’IoT industrial

Aquest nou Laboratori IoT Industrial se centra en sistemes intel·ligents que connecten tecnologia operativa, tecnologia de la informació i les empreses que treballen en aquests sistemes. El laboratori de IoT industrial de NI es va inaugurar ahir i allotjarà bancs de proves per a aplicacions de manteniment productiu, networking industrial amb sincronització de temps i microgrids per a l'energia renovable. També serà un lloc en el qual les companyies podran mostrar solucions conjuntes als clients.

A més, el National Instruments Industrial IoT Lab fomentarà la col·laboració entre les diferents empreses per millorar la interoperabilitat: “En aquest espai, les empreses amb experiència en protocols de comunicacions, controlador de maquinari, component I/O, elements de processament i plataformes de programari s'uneixen per validar solucions d'extrem a extrem que poden canviar dràsticament el funcionament de les empreses”, apunta Jamie Smith, director de negocis i tecnologia de NI.

Segons va assenyalar davant la premsa, estan “molt contents d'enfortir les aliances amb altres empreses de tecnologia de classe mundial. Un aparador de treball per a les noves tecnologies que pot ajudar a totes les empreses involucrades a impulsar innovacions per a les xarxes de serveis públics, la fabricació, la vigilància de la salut d'actius i diverses altres indústries”.

Un dels objectius del laboratori és demostrar a les organitzacions que l'IoT funciona, afirma Jamie Smith: “Una de les barreres a la qual ens enfrontem avui és ampliar la confiança de la indústria en què aquestes solucions de IoT industrial distribuïdes estan preparades”, va manifestar el director de negocis i tecnologia de NI.

Entre les empreses que han patrocinat aquest nou Laboratori IoT Industrial figuren Analog Devices Inc, Avnu Alliance, Cisco Systems, Hewlett Packard Enterprise, Industrial Internet Consortium, Intel, Kalypso, OPC Foundation, OSIsoft, PTC, Real-Time Innovations, SparkCognition, Semikron, Viewpoint Systems i Xilinx.

Publicat: 26/01/2017

Etiquetes:iot

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Catalunya esdevé el primer laboratori obert de 5G a escala europea

  • 26/08/2019

L'objectiu de l'acord és posar en marxa un laboratori que permetrà... Llegir més

Quines seran les tendències tecnològiques aquest 2019?

  • 20/06/2019

Les tendències tecnològiques en l’àmbit digital estaran marcades per la... Llegir més