La Mútua dels Enginyers dona el tret de sortida a InspirirtLab

La jornada, celebrada el 19 de setembre a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya, ha comptat amb la presència dels membres dels projectes finalistes que s'acceleraran en InspiritLab 2019, un programa que potencia el talent d'emprenedors, emprenedores i start-ups amb un model de negoci relacionat amb projectes que tenen com a objectiu ajudar al desenvolupament del sector assegurador.

Durant la jornada s'han presentat les 4 start-ups seleccionades, totes elles amb un model de negoci Insurtech o Fintech:

  • Finanzas a Medida: entitat fundada a Barcelona i dedicada a l'elaboració d'informes financers.
  • Gistek: empresa fundada a Bilbao, desenvolupadora de solucions disruptives per al sector de les assegurances per millorar la cadena de valor dels mateixos mitjançant l'automatització, estandardització i la connectivitat de dades.
  • Mi Legado Digital: fundada a Alacant, l'empresa Insurtech i Legaltech proporciona seguretat i tranquil·litat als usuaris digitals donant-los l'oportunitat de decidir què passarà amb el seu contingut digital quan hagin mort.
  • Adicare: projecte nascut a Barcelona que ofereix una app i programari de gestió als centres d'addicció que ajuden a monitoritzar l'activitat de la persona addicta un cop finalitza el seu internament per reduir el risc de recaigudes.

El programa tindrà una durada entre setembre de 2019 i gener de 2020. Els seleccionats que es desenvoluparan a InspiritLab rebran tot el que una entitat com La Mútua dels Enginyers pot aportar-los: podran realitzar un MVP (producte mínim viable) amb dades reals. A més, comptaran amb sessions de formació i mentorització amb un equip de professionals experts en el sector assegurador. Gaudiran d'un espai de coworking a les oficines de La Mútua, situades al centre de Barcelona; networking amb professionals del sector assegurador i possible finançament i col·laboració amb La Mútua en finalitzar el programa.

Al febrer de 2020, després dels mesos d'acceleració, els emprenedors i emprenedores tindran l'ocasió de presentar els seus projectes durant un Demo Day i davant els membres del Club d'Inversors de l'Enginyeria de La Mútua dels Enginyers.

Susanna Carmona, directora general de La Mútua; Marta Nolis, CEO d’Accel&Grow, i Albert Torruella Torres, responsable del programa de Corporate Venturing a ACCIÓ, tots presents a l'acte d'inauguració d’InspiritLab 2019, van coincidir en la importància, els beneficis i la relació win-win d'aquest tipus de programes d’acceleració impulsats per companyies.

Publicat: 20/09/2019

Etiquetes:La Mútua dels Enginyers enginyers professió InspiritLab insurtech fintech

Comparteix a
Cap vot de moment