L'European Materials and Industry Venture Forum aposta per la indústria 4.0

Les start-ups innovadores en economia circular, el processament de materials i la indústria 4.0 estan convocades a Gant per mostrar les millors oportunitats d'inversió en alta tecnologia a Europa i en els materials i la indústria europees.

L’European Materials and Industry Venture Forum tindrà lloc a la ciutat belga de Gant els dies 8 i 9 de febrer de 2017. El Fòrum reunirà 30 empreses emergents i 6 empreses europees amb històries d'èxit en 3 sectors: materials i materials de processament, economia circular, i la indústria 4.0.

Els participants tindran l'oportunitat de participar en unes conferències per conèixer les claus del sector. A més, rebran retroalimentació d'un grup d'experts de la indústria i els inversors abans de presentar les seves empreses als principals inversors europeus i internacionals al dia següent.

L’European Materials and Industry Venture Forum porta connectant els empresaris innovadors amb el capital risc i els inversors corporatius des de 1998. És una oportunitat única per als participants per conèixer les principals empreses del sector dels materials i de la indústria. També proporcionarà diverses oportunitats d'establir contactes entre ells i conferències.

Dirk De Boever, President i Cap del Comitè de Selecció, afirma que "el Fòrum connecta directament els innovadors i empresaris més prometedors d'Europa en els materials, l'economia circular i el TIC industrial amb inversors de capital risc i financers corporatius especialitzats amb l'objectiu d'inspirar, potenciar les associacions i accelerar un futur sostenible. Veiem l'esdeveniment a Gant com un primer pas en una nova tradició de donar a conèixer les últimes innovacions en la indústria de materials". 

 

Publicat: 25/01/2017

Etiquetes:industria 4.0

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Investigadors redueixen un 20 per cent el consum d'energia en la injecció de plàstics

  • 02/11/2017

Investigadors del centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio) han... Llegir més

II Fòrum de la Indústria 4.0. Què ha canviat durant el darrer any?

  • 17/05/2017

El pròxim 2 de juny celebrarem el II Fòrum Indústria 4.0 a l’Espai Endesa.... Llegir més

Barcelona, epicentre de la 4ª revolució industrial durant Advanced Factories

  • 05/04/2017

Barcelona acull Advanced Factories, la fira d'innovació, automatització i... Llegir més