L'European Materials and Industry Venture Forum aposta per la indústria 4.0

Les start-ups innovadores en economia circular, el processament de materials i la indústria 4.0 estan convocades a Gant per mostrar les millors oportunitats d'inversió en alta tecnologia a Europa i en els materials i la indústria europees.

L’European Materials and Industry Venture Forum tindrà lloc a la ciutat belga de Gant els dies 8 i 9 de febrer de 2017. El Fòrum reunirà 30 empreses emergents i 6 empreses europees amb històries d'èxit en 3 sectors: materials i materials de processament, economia circular, i la indústria 4.0.

Els participants tindran l'oportunitat de participar en unes conferències per conèixer les claus del sector. A més, rebran retroalimentació d'un grup d'experts de la indústria i els inversors abans de presentar les seves empreses als principals inversors europeus i internacionals al dia següent.

L’European Materials and Industry Venture Forum porta connectant els empresaris innovadors amb el capital risc i els inversors corporatius des de 1998. És una oportunitat única per als participants per conèixer les principals empreses del sector dels materials i de la indústria. També proporcionarà diverses oportunitats d'establir contactes entre ells i conferències.

Dirk De Boever, President i Cap del Comitè de Selecció, afirma que "el Fòrum connecta directament els innovadors i empresaris més prometedors d'Europa en els materials, l'economia circular i el TIC industrial amb inversors de capital risc i financers corporatius especialitzats amb l'objectiu d'inspirar, potenciar les associacions i accelerar un futur sostenible. Veiem l'esdeveniment a Gant com un primer pas en una nova tradició de donar a conèixer les últimes innovacions en la indústria de materials". 

 

Publicat: 25/01/2017

Etiquetes:industria 4.0

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Tendències en robòtica 4.0

  • 11/07/2018

El mes d’abril passat es va celebrar una nova edició de la Hannover Messe, la... Llegir més

El SIL 2018 reivindica el rol de la logística com un dels motors de l’economia mundial

  • 20/06/2018

SIL BARCELONA va reunir més de 650 empreses de les quals els 40% eren... Llegir més

La transformació digital de les organitzacions

  • 14/06/2018

El passat 23 de maig, el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya va... Llegir més