L'European Materials and Industry Venture Forum aposta per la indústria 4.0

Les start-ups innovadores en economia circular, el processament de materials i la indústria 4.0 estan convocades a Gant per mostrar les millors oportunitats d'inversió en alta tecnologia a Europa i en els materials i la indústria europees.

L’European Materials and Industry Venture Forum tindrà lloc a la ciutat belga de Gant els dies 8 i 9 de febrer de 2017. El Fòrum reunirà 30 empreses emergents i 6 empreses europees amb històries d'èxit en 3 sectors: materials i materials de processament, economia circular, i la indústria 4.0.

Els participants tindran l'oportunitat de participar en unes conferències per conèixer les claus del sector. A més, rebran retroalimentació d'un grup d'experts de la indústria i els inversors abans de presentar les seves empreses als principals inversors europeus i internacionals al dia següent.

L’European Materials and Industry Venture Forum porta connectant els empresaris innovadors amb el capital risc i els inversors corporatius des de 1998. És una oportunitat única per als participants per conèixer les principals empreses del sector dels materials i de la indústria. També proporcionarà diverses oportunitats d'establir contactes entre ells i conferències.

Dirk De Boever, President i Cap del Comitè de Selecció, afirma que "el Fòrum connecta directament els innovadors i empresaris més prometedors d'Europa en els materials, l'economia circular i el TIC industrial amb inversors de capital risc i financers corporatius especialitzats amb l'objectiu d'inspirar, potenciar les associacions i accelerar un futur sostenible. Veiem l'esdeveniment a Gant com un primer pas en una nova tradició de donar a conèixer les últimes innovacions en la indústria de materials". 

 

Publicat: 25/01/2017

Etiquetes:industria 4.0

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Indústria 4.0. La transformació dels sistemes de producció

  • 13/04/2018

Tots coincidim en el fet que estem vivint uns moments de transformació dels... Llegir més

La fabricació Additiva 3D, el futur per a la indústria 4.0

  • 20/03/2018

La fabricació additiva (coneguda com a impressió 3D) consisteix a la... Llegir més

La Fabricació Aditiva 3D protagonitza el festival Advanced Factories

  • 28/02/2018

Advanced Factories, el festival més important del sud d’Europa dins la... Llegir més