L’ETSEIB Racing presenta la ER16, la moto amb la que participaran al MotoStudent

Ahir a la tarda va tenir lloc la presentació de la ER16, la moto de l’ETSEIB Racing, de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb la que participaran a la IV edició del campionat internacional universitari MotoStudent, que tindrà lloc del 5 al 9 d’octubre al circuit de MotorLand Aragón. L’equip, format per 12 membres, va protagonitzar aquest acte presentant el seu projecte d’automoció.

La ER16 aglutina les il·lusions d’un grup d’estudiants d’enginyeria i la seva afició pel món de l’automoció i el motociclisme. El projecte d'innovació consisteix en “un xassís i un basculant al que se li poden adherir diferents materials per tal de variar la rigidesa lateral”, afirma Elena Fonollà, membre de l’equip. La innovació del projecte es el xassís de rigidesa variable, ja que el projecte de la competició es fer un prototip de motos de 250cc i una memòria amb els càlculs d'aquesta i un projecte industrial per produir 600 motos anualment.

Jaume Conill, teamleader de l’equip, va voler transmetre l’empenta, les ganes i la qualitat de la feina feta i va aprofitar l’acte de presentació per exposar tot el camí recorregut fins a aconseguir arribar a la MotoStudent. Sense dubte, una “experiència enriquidora”, va afirmar Jaume Conill, que suposa una oportunitat per demostrar les habilitats, la creativitat i la capacitat de treballar en equip amb l’objectiu d’aconseguir una moto guanyadora al mateix temps que s’adquireix experiència en aquest àmbit professional.

   

Publicat: 30/09/2016

Etiquetes:ER16 ETSEIB racing ETSEIB MotoStudent competició automocio Enginyeria

Comparteix a
Cap vot de moment