L’Associació Catalana d’Enginyers en Informàtica s'incorpora a l’Institut d’Enginyers de Catalunya

L’Associació Catalana d’Enginyers en Informàtica s'ha incorporat recentment a l’Institut d’Enginyers de Catalunya, l’Assemblea de Representants de la federació va aprovar per unanimitat la seva adhesió. L’Institut d’Enginyers de Catalunya aplega ja a les 10 associacions d’enginyeria superior d’Aeronàutics, Agrònoms, Camins, ICAI, Industrials, Informàtics, Mines, Monts, Navals i Telecomunicació, per impulsar els espais de coneixement conjunt i l’entesa i col·laboració entre totes les branques de l’enginyeria.

Com ha manifestat el president de l’INEC, Ricard Granados, la incorporació de l’enginyeria informàtica significa “la integració a l’Institut d’una branca d’enginyeria de la màxima actualitat i importància, en un món en transició en el que les noves tecnologies d’adquisició i tractament de la informació són imprescindibles pel desenvolupament tècnic, econòmic, social i ambiental”.

Durant l’Assemblea, el president va exposar les línies d’actuació per a aquest any, posant èmfasi en la celebració d’iGenium’19, la cita anual de l’enginyeria, que aquest any es dedicarà al paper dels projectes d’enginyeria per a l’actual transició, posant l’accent en la indústria, els serveis i les tecnologies de la informació.

La finalitat de l’Institut d’Enginyers de Catalunya és contribuir al desenvolupament de l’enginyeria al servei del bé comú, fomentant la col·laboració entre totes les seves branques, difonent els seus coneixements i vetllant per l’ètica professional i a la vegada prestigiar la professió i donar-li visibilitat entre la societat

Publicat: 07/03/2019

Etiquetes:Enginyeria tecnologia Associació Institut d’Enginyers de Catalunya catalunya

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

La Facultat de Nàutica de Barcelona inaugura noves instal·lacions a la Nova Bocana del Port de Barcelona

  • 19/03/2019

La Facultat de Nàutica de Barcelona de la UPC ha inaugurat noves instal·... Llegir més

FGC, un aniversari per seguir creixent

  • 18/03/2019

Poques infraestructures de transport públic estan tan espremudes a Catalunya... Llegir més

La gamificació, el joc per millorar l’experiència i fidelitzar en turisme

  • 14/03/2019

El joc és una activitat important per als més petits però ens atreu a totes... Llegir més