Igenium’16: punt de trobada dels projectes més rellevants de l’enginyeria dedicats al canvi climàtic

Els projectes més rellevants de l’enginyeria del darrer any es donen cita a iGenium’16, el pròxim 18 d’octubre, al Palau Robert de Barcelona. iGenium, dedica aquesta edició al Compromís de l’enginyeria amb el Canvi Climàtic per mostrar com l’enginyeria és imprescindible per trobar solucions davant aquest tema, amb importants repercussions econòmiques i socials.
 
La reunió del COP21 a París va acordar prendre accions per limitar l’escalfament global a 2 ºC que, que de no fer-se, afectarà el consum i la demanda energètica, la disponibilitat d’aigua o les produccions agrícoles forestals, així com riscos addicionals per la salut.
L ’enginyeria catalana fa anys que dedica esforços per combatre els efectes negatius del canvi climàtic, que impliquen canvis en el model energètic, el transport i la construcció. El model energètic i la reducció de la dependència del carboni com a font energètica, és un dels 5 vectors per  créixer de manera intel·ligent i poder crear ocupació.
Organitzat per l'Institut d’Enginyers de Catalunya, que reuneix les Associacions d’enginyeria d’Aeronàutics, Agrònoms, Camins, ICAI, Industrials, Mines, Monts, Navals i Telecomunicació, i amb el suport d’organitzacions públiques i privades com la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, Forestal Catalana, ICL Ibèrica o la Mútua dels Enginyers, iGenium s’adreça als professionals de l’enginyeria, a les empreses i consultories, a la indústria, als universitaris i a les administracions públiques. 

Publicat: 15/09/2016

Etiquetes:iGenium Enginyeria canvi climatic projectes recerca innovació

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

iGenium’18 debat els reptes de la mobilitat en infraestructures, ciutats intel·ligents i territori

  • 29/10/2018

“Ens preocupen projects que están sobre la taula com les superilles, la... Llegir més

iGenium’16 exposa projectes de l’enginyeria catalana compromeses amb el canvi climàtic

  • 19/10/2016

El Palau Robert de Barcelona va acollir ahir la cinquena edició de la trobada... Llegir més

IGenium'15, punt de trobada de l'enginyeria catalana

  • 28/10/2015

ALBERT LÓPEZ // L'energia, estratègia de creixement ha estat la temàtica de la... Llegir més