Henkel anuncia la construcció d’un nou magatzem automàtic d’última generació a les seves instal·lacions de Montornès del Vallès

La multinacional construirà aquest nou magatzem que es convertirà en el nou centre logístic del sud d'Europa per a la divisió de Laundry & Home, dins l'estratègia 2020+ de Henkel que va de la mà amb la digitalització i la indústria 4.0.

El nou projecte suposa l'ampliació de la capacitat logística de Henkel amb aquest nou magatzem automàtic de 24.000 metres quadrats que disposarà d'una secció totalment robotitzada i una altra de funcionament més convencional amb activitats de picking i copacking.

La multinacional també obrirà una nova línia d'envasat d'alta velocitat i sostenible per a detergents líquids que suposarà l'ampliació de la capacitat productiva de la planta de detergents. 

El centre de producció de Henkel a Montornès del Vallès, amb més de mig segle d'activitat, produeix més de 200.000 tones a l'any, hi treballen més de 500 persones directa i indirectament i exporta a més de 60 països. 

 

Publicat: 22/08/2018

Etiquetes:Henkel empresa Montornès del Vallès centre logístic

Comparteix a
Cap vot de moment