EFINTEC reunirà més de 150 empreses instal·ladores per primera vegada a Barcelona

Més de 150 empreses nacionals i internacionals de primer nivell participaran a la primera Exposició i Fòrum d’Empreses Instal·ladores EFINTEC que es celebrarà al Pavelló 2 del Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona el 3 i 4 d’octubre. Més de 2.500 metres quadrats que durant dos dies seran el punt de trobada de tots els professionals de la instal·lacio i la distribució dels sectors de l’energia, l’electricitat, les telecomunicacions, la climatització, la refrigeració, el gas, la fontaneria i, en general, les tecnologies i les instal·lacions intel·ligents i connectades. 

En moments de gran dinamisme per al sector de la instal·lació, en part gràcies a l’impacte de les noves tecnologies, “EFINTEC serà un aparador immillorable per a les principals empreses nacionals i internacionals dels diferents sectors”, ha explicat Jaume Alcaide, president de FEGICAT. La Federació Catalana d’Empreses Insatal·ladores, impulsora de la fira, és la federació d’instal·ladors més potent i nombrosa d’Espanya i representa a 5.500 empreses amb una facturació anual aproximada de 1.350 milions d’euros i 29.000 llocs de treball directes. “Després del buit que han deixat fires professionals del sector a Catalunya i a Espanya, era necessari un esdeveniment d’aquestes característiques, un espai per acompanyar l’empresa instal·ladora durant el seu desenvolupament”, ha destacat Raúl Rodríguez, director general de FEGICAT. 

Tendències i Networking

Durant la fira, els visitants podran conèixer les firmes de refèrencia del mercat nacional i internacional, i la seva oferta i solucions per millorar la gestió de les empreses d’instal·lacions. Un espai habilitat per a celebrar-hi reunions de treball permetrà fer networking entre empreses i professionals. 

Durant la trobada també es desenvoluparan tallers pràctics sota l’epígraf “Com s’ha de fer?”, píldores temàtiques sobre aspectes tècnics d’instal·lacions elèctriques, climatització i calefacció, fontaneria, plaques solars fotovoltàiques, aigua calenta sanitària, automatització d’un habitatge, refrigeració, telecomunicacions, internet de les coses, o energia, entre d’altres.

SOBRE FEGICAT

És l'associació líder del sector de la instal·lació i la més potent de l'Estat Espanyol. Representa un total de 20 associacions territorials, 5.500 empreses instal·ladores amb 29.000 treballadors directes i una facturació anual acumulada de 1.350.000.000 € aproximadament. El seu àmbit geogràfic d'actuació és Catalunya.

FEGICAT està formada per 20 Gremis Comarcals que són Barcelona, ​​Baix Llobregat, Badalona, ​​l'Hospitalet (APEI), Bages Berguedà (GBB), Sabadell, Vallès Oriental, Alt Empordà (ADICAE), el Baix Camp, el Montsià-Amposta, Deltebre, Mataró, Barcelonès Nord-Baix Maresme (AEMIFESA), l'Alt Maresme (AEMAM), Alt Penedès, Cerdanyola-Ripollet-Montcada, el Garraf, Lleida (AGRISEC), l'Anoia i Osona (AICO). A més ASFRICAT (Associació de Frigoristes de Catalunya) també està integrada dins FEGICAT. La missió de FEGICAT és canalitzar i donar solucions a les propostes, inquietuds, iniciatives i problemes de tots aquests Gremis i Associacions.

 

Publicat: 20/09/2018

Etiquetes:EFINTEC instal·ladors catalunya fira FEGICAT

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats