El convertidor de freqüència que permet més potència en menys espai

Un dels productes més recents que ha presentat el grup Bonfiglioli, fabricant de reductors, motorreductors i convertidors de freqüència, és el controlador d'accionament Active Cube 7. Aquest producte pertany a la sèrie de convertidors Active Cube amb una gamma de potència optimitzada de 160 kW, o de 200 kW amb refrigeració per aigua. Aquests convertidors estan disponibles amb una tensió d'alimentació de 400 V. Els convertidors ACU 7 de 160 kW ofereixen una alta densitat de potència de 2 kW/dm³, la més compacta del mercat, i la versió refrigerada per aigua de 200 kW ofereix un valor de densitat de potència extraordinari de 2,5 kW/dm³.

Aquest equip encaixa perfectament en aplicacions heavy-duty en sectors tals com: la manipulació de materials, mineria, sucre, tractament d'aigua i aigües residuals, construcció de carreteres, extrusió de plàstics, elevació de grues i bombes i ventiladors de gran potència. Segons Albert Ginestà, responsable de serveis i eficiència energètica de Tecnotrans Bonfiglioli, "és un equip que demostra fiabilitat i robustesa a l'altura dels entorns més adversos i exigents de la indústria”.

A banda de les característiques conegudes, les noves solucions del ACU 7 de Bonfiglioli ofereixen altres opcions, com per exemple "característiques de control amb 32 blocs de funcions PLC i 16 variables, a més de diversos sensors de realimentació", explica Ginestà. Així mateix, existeix una gran varietat d'entrades i sortides analògiques i digitals, incloses per a sensors de temperatura PTC, PT100 o KTY.

D'altra banda, els convertidors ACU 7 disposen d'una sèrie de protocols de comunicació convencionals, com Profinet, Ethernet IP, EtherCAT, VABus/TCP i CANopen. "La funció de desconnexió segura de parell Safe Torque Off és una característica de sèrie i integrada, molt apreciada en les instal·lacions industrials actuals", comenta el responsable de serveis i eficiència energètica de Tecnotrans Bonfiglioli.

Publicat: 16/10/2017

Etiquetes:convertidor freqüència tecnotrans bonfiglioli tecnotrans bonfiglioli ACU 7

Comparteix a
Cap vot de moment