Un consorci d’empreses invertirà 10.000 milions en realitat virtual

El consorci Virtual Reality Venture Capital Alliance, recentment creat i liderat per HTC, invertirà 10.000 milions de dòlars en el sector de la realitat virtual. Aquest consorci reuneix 28 empreses decidides a invertir els seus diners en aquest camp tecnològic. Entre les firmes d'inversió de capital de risc hi trobem alguns dels líders indiscutibles del sector tecnològic com Apple i Google, així com Sequoia Capital, Matrix Partners o 500 Startups.
Alvin Graylin, director regional d'HTC a la Xina, ha afirmat que es tracta de la primera vegada que es conforma un grup d'aquesta mida buscant, en lloc de competir, dirigir el futur de la nova indústria sota els nous estàndards de realitat virtual.
 
Podríem afirmar que tot just ara la realitat virtual és en l’inici del seu desenvolupament i encara no ha explotat tot el seu potencial, tant en el sector industrial com en l’entreteniment.
Les empreses que se situin correctament en la línia de sortida tindran molt de camí guanyat. Així ho ha entès HTC, que invertirà 100 milions de dòlars en l’esmentat consorci, o Facebook, que va adquirir Oculus per 2.000 milions de dòlars.

Publicat: 04/07/2016

Etiquetes:realitat virtual innovació tecnologia industria 4.0 Apple google

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

La realitat virtual i l’augmentada s’obren pas en el món físic

  • 03/12/2018

Cirurgians que se serveixen de la realitat augmentada en una intervenció,... Llegir més

La despesa dels consumidors en centres de realitat virtual arribarà fins als 252 milions d'euros al 2018

  • 09/05/2018

La invenció de les aeronaus, així com dels avions i els helicòpters, va ser un... Llegir més

Metodologia i disseny BIM

  • 04/05/2018

Hem d’assumir-ho, el BIM ja és aquí, és un pas de gegant en el sector, però és... Llegir més