El Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya premia el talent universitari a la V Nit de l’Eficiència

El CosmoCaixa Barcelona acollirà el pròxim 15 de juny la cinquena edició de la Nit de l’Eficiència, organitzada pel Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC). En aquesta ocasió s’entregaran premis adreçats a estudiants dels diversos estudis que s’imparteixen a les universitats i dels centres formatius relacionats amb l’energia eficient a Catalunya.

Poden presentar-se a aquesta edició dels “Premis als millors Projectes Acadèmics en l’àmbit de l’Energia Eficient” aquells treballs desenvolupats durant el curs acadèmic 2015/2016 que hagin destacat i mostrat el seu talent en innovació i enginyeria en el sector de l’energia eficient. Es defineixen tres categories: treballs de Final de Grau, treballs de Final de Màster, i recerca (tesis doctorals), tots ells presentats, defensats i aprovats durant el curs acadèmic 2015/2016.

El jurat dels premis estarà integrat pels següents membres: comitè executiu del CEEC i representants de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), UB (Universitat de Barcelona), La Salle (Universitat Ramon Llull), ICAEN (Institut Català de l’Energia) i ACCIÓ (Agència per a la competitivitat de l’Empresa). El jurat seleccionarà d’entre les candidatures presentades, les tres propostes amb millor valoració de cada categoria.

Els finalistes participaran en la V Nit de l’Eficiència, en la qual presentaran el seu projecte davant del públic assistent mitjançant un speech d’una durada no superior als 2 minuts. Els premis tenen una dotació en metàl·lic de 600 € per a cadascun dels guanyadors, així com un guardó commemoratiu. El lliurament dels premis es farà en el transcurs de l’acte de la V Nit de l’Eficiència.

La Nit de l’Eficiència s’ha consolidat ja com a punt de trobada dels principals agents de l’àmbit de l’eficiència energètica i posiciona al Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya com una plataforma de sinergies entre empreses del sector de l’eficiència energètica. 

Publicat: 11/04/2017

Etiquetes:CEEC eficiència energética Clúster eficiència energètica Catalunya

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Catalunya és el territori amb més xarxes de climatització de l’Estat

  • 14/12/2016

Catalunya és el territori de l’Estat espanyol amb més xarxes de climatització... Llegir més

La venda de vehicles elèctrics a Espanya creix

  • 03/10/2016

Des del mes de gener i fins al mes d’agost s’han venut quasi 3.000 vehicles... Llegir més

El nou RD 56/2016 impulsa el mercat de l’eficiència energètica

  • 15/02/2016

El Consell de Ministres ha aprovat el Reial Decret 56/2016 que transposa la... Llegir més