Cinc equips d’estudiants de la UPC competeixen a la Formula Student 2017

El Vilanova Fórmula Team, format per estudiants de l’EPSEVG, ha superat durant el cap de setmana del 19 al 23 de juliol les proves de Formula Student 2017 a Itàlia per poder participar en les altres curses de la competició universitària internacional en altres circuits. Ho farà en el de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, del 23 al 27 d'agost, juntament amb els altres quatre equips de la Universitat que també competeixen en el concurs, en aquest o altres circuits europeus: ETSEIB Motorsport, format per estudiants de l’ETSEIB; UPC ecoRacing, de l’ESEIAAT; e-Tech Racing, de l’EEBE, i Dynamics UPC Manresa, de l’EPSEM.

L'equip Vilanova Formula Team, integrat enguany per 32 estudiants i estudiantes de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG), ha estat el primer de la UPC a participar aquest estiu a Formula Student, la competició internacional entre equips universitaris que construeixen el seu propi vehicle. Ho han fet, per tercer any consecutiu, al circuit Riccardo Paletti, del 19 al 23 de juliol, i en el marc de Formula Student d’Itàlia, on han posat a prova el vehicle monoplaça NOVA3.

Després d’aquesta primera cursa podran participar en altres circuits de la competició, la següent serà Formula Student Spain, organitzada per la Societat de Tècnics d’Automoció (STA), i que tindrà lloc al circuit de Catalunya a Montmeló, del 23 al 27 d'agost. 

Publicat: 31/07/2017

Etiquetes:ETSEIB Motorsport ETSEIB UPC Ecoracing ESEIAAT e-Tech Racing EEBE Dynamics UPC Manresa EPSEM Vilanova Formula Team EPSEVG Fórmula Student

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

CAT11e, el nou monoplaça d’ETSEIB Motorsport

  • 29/05/2018

L'equip ETSEIB Motorsport de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha... Llegir més

ETSEIB Motorsport triomfa a la Formula Student

  • 05/10/2017

La competició actualment compta amb 14 proves arreu del món i consta de tres... Llegir més