Between es consolida com a soci tecnològic de referència a Espanya

BETWEEN, la consultora tecnològica que ofereix serveis de valor afegit en les àrees d'Enginyeria i IT, ha superat tots els objectius fixats amb motiu de la fusió completada al juny de 2015 entre les empreses Solid Engineering i Adiciona Serveis Infromàtics. La facturació ha incrementat en un 25% respecte al juny de 2015 (entre gener i juny de 2015 va ser de 6,3M €, mentre que les vendes acumulades en els primers sis mesos de 2016 han estat de 8,5m €) i l'equip humà també s’ha ampliat amb l’a incorporació de 70 persones aquest any. L’actual plantilla és de 310 treballadors. Les previsions per al tancament del present exercici auguren una consolidació dels beneficis, més contractació de personal —s'espera arribar a 380 empleats— i un augment de la facturació al voltant del 38%, per sobre dels 17 M€.

BETWEEN també ha afegit aquest any una nova delegació. Concretament a Bilbao, des d'on s'ofereixen serveis al País Basc i Navarra, a part de les oficines que ja tenia a Madrid i Barcelona​​. La nova obertura s'emmarca en els plans d'expansió tant a la resta de l’estat espanyol, on ja s'opera amb clients de Sevilla, Saragossa i València, com en l'àmbit internacional. La consultora ja té presència a Sri Lanka, Singapur, Xina i Malàisia. La facturació provinent de l'exterior ha assolit els 1.5 M € al juny 2016, principalment fruit de les operacions portades a terme a la Xina i com a resultat de la venda de maquinària. A nivell internacional, doncs, s'ha consolidat el negoci a Àsia, a través d'una estructura comercial nova, i a Europa s'ha creat una subsidiària al Regne Unit.
La voluntat de BETWEEN és liderar el mercat espanyol de la consultoria tecnològica mitjançant el talent i la implicació de les persones que conformen l'organització i diferenciar-se de la competència a partir de la qualitat i l'agilitat d'adaptació a les necessitats dels clients. Les principals àrees de servei són la consultoria, l’outsourcing i les solucions tecnològiques tant en el camp de l'enginyeria com en el de les tecnologies de la informació. A banda, es treballa en tech-hunting i tech-recruiting de professionals.
Quan fa un any que es va completar el procés de fusió, s'ha aconseguit ampliar la cartera de serveis, amb una nova unitat de negoci de serveis IT gestionats. Aquesta nova cartera es focalitza en serveis de suport i operació de sistemes, eines de BI i desenvolupament web i on premise. Paral·lelament, l’empresa s'ha introduït en nous sectors estratègics com el farmacològic, el de les assegurances, la banca o la biotecnologia i s'han millorat les relacions comercials amb clients concrets a través de sinergies entre les diferents unitats de negoci. D'altra banda, s'ha observat la consolidació dels serveis d'outsourcing de perfils tecnològics, ja que aquesta modalitat ha seguit creixent a un ritme estable de dos dígits. Els clients valoren molt positivament poder comptar amb BETWEEN com a soci global per a necessitats d'enginyeria i IT.
Cal esmentar també que BETWEEN és propietària del 42,5% de INGENIA, una de les poques empreses espanyoles d’alta tecnologia especialitzades en el disseny, desenvolupament i fabricació de productes per a motion control (controladors de motors) i sistemes de posicionament fets a mida. Aquesta unitat de negoci va facturar 1 M€, un 35% més que el 2014.

BETWEEN és una companyia de capital 100% local i compta amb quatre socis: Òscar Serret, el CEO, i Francesc Civit (provinents de Solid Engineering) i Jana Davesa i Eli Abad (provinents d’Adiciona Serveis informàtics).

Sobre BETWEEN

L’empresa presta serveis a empreses de gairebé tots els sectors d'activitat: productes de gran consum, maquinària de precisió, automoció, aeroespacial, educació, esport, ferrocarril, tèxtil, petroquímic, farmacèutic, financer, assegurances, constructores, empreses de serveis o maquinària pesada, i, entre els seus clients, figuren Alstom, Ausa, Bosch, Comexi, Damm, FC Barcelona, ​​Faurecia, Gehring, Grifols, Hewlett Packard, IESE, Indra, ISDIN, Lear Corporation, Leroy Merlin, Lidl, Pepe Jeans, RACC, Roca, Ros Roca, Technip, Telstar, United Technologies, Velcro, Valeo o Vistaprint. L'àrea de la companyia especialitzada en la prestació de serveis en tots els camps d'enginyeria i operacions treballa en total coordinació amb oficines tècniques pròpies i ofereix solucions en disseny i desenvolupament de productes, bancs d'assaig i utillatges, així com serveis d'outsourcing per als departaments d'enginyeria (mecànica, electricitat, electrònica, programari, oil & gas, etc.) i d'operacions (compres, cadena d'aprovisionament, qualitat, etc). La firma ha desenvolupat productes i prototips per als seus clients, així com maquinària per a processos industrials implantada a tot el món, serveis de consultoria per a la reducció de cost i temps de desenvolupament de nous productes per a empreses multinacionals i serveis d'enginyeria de reducció de despeses amb efectivitats provades del 30%. L'àrea de serveis de tecnologies de la informació i la comunicació està especialitzada en serveis d'outsourcing i en la selecció de talent en perfils tecnològics.

Publicat: 03/11/2016

Etiquetes:between tecnologia Enginyeria solid engineering adiciona consultoria tecnològica

Comparteix a
Mitja: 4 (2 votes)

Articles relacionats

“La clau de l’èxit és fer una bona feina, ser perseverant i que t’agradi el que fas”

  • 12/03/2018

Pau Guarro és llicenciat en Enginyeria Mecànica a l’ETSEIB i en Enginyeria... Llegir més