BeON Energy guanya la segona edició del KIC InnoEnergy Award

Amb la proposta innovadora Micro 0, BeON Energy s’ha endut el primer premi del KIC InnoEnergy Iberia Award, un concurs que té com a finalitat trobar la millor start-up d’energia sostenible a Espanya i Portugal, avaluada segons impacte social i mediambiental.

Ampere Energy ha obtingut la segona plaça i el tercer lloc ha estat per Eneida d’un total de set finalistes d’aquest certamen organitzat per KIC InnoEnergy, el motor de la innovació en el sector energètic d’Europa.

El projecte Micro 0 DE BeON Energy és un sistema de connexió d’energia solar que pot endollar-se directament en qualsevol presa de corrent. Permet la producció d’energia pròpia mentre està connectat a la xarxa elèctrica, fet que genera que una persona amb una presa de corrent pugui crear el seu sistema d’energia solar en un temps inferior als 30 minuts.

Aquesta start-up rebrà 18.000 euros en efectiu i accés directe al programa oficial d’acceleració de KIC InnoEnergy per transformar idees de negoci en realitats comercials. D’aquesta manera, tindrà accés a una xarxa de més de 150 entitats molt representatives del sector energètic europeu. El premi l’ha recollit en el marc de l’Smart City Expo World Congress a Barcelona després del veredicte d’un jurat format per experts en l’àmbit de l’emprenedoria.

Josep Miquel Torregrossa, business creation officer de KIC InnoEnergy Iberia, ha felicitat al vencedor: “BeON Energy és el digne guanyador d’una competició molt igualada, amb moltes propostes innovadores i d’alt estàndard. Aquesta competició ofereix una plataforma per aquelles grans idees de negocis que d’una altra manera no haurien tingut tanta visibilitat”.  Torregrosa ha afegit que “per nosaltres, la creació d’start-ups innovadores en energia sostenible és vital per ajudar a convertir Europa en una regió sostenible des del punt de vista econòmic i ambiental”.

El convidat principal dels KIC InnoEnergy Iberia Awards, Kenneth Morse, president i conseller delegat de Entrepeneurship Ventures INC i fundador del MIT Entrepeneurship Center, ha manifestat que “la qualitat de les companyies i les presentacions que he vist és de primer nivell. Resulta impressionant com l’equip de KIC InnoEnergy aconsegueix de manera constant tant talent de qualitat i després el condueix fins l’excel·lència”.

TEXT: REDACCIÓ // FOTOGRAFIA: KIC INNOENERGY

Publicat: 19/11/2015

Etiquetes:kic innoenergy iberia awards kic innoenergy beon energy micro 0 desenvolupament sostenible eficiència energética

Comparteix a
Cap vot de moment