AMES inverteix 14 milions en una planta a la Xina

L'empresa catalana del sector de l'automoció AMES ha invertit 14 milions d'euros en una nova planta a la Xina, que ja és operativa i en la qual estan previstes dues ampliacions, la primera el 2019 i la segona el 2021. Situada a la regió de Wuhu, prop de Xangai, es tracta d'una planta de producció de peces estructurals sinteritzades amb una superfície de 3.400 m² i 24 treballadors.

Amb les ampliacions previstes, la fàbrica arribarà als 14.500 m² i donarà feina a 250 persones, i permetrà a l'empresa guanyar capacitat de producció i començar a fabricar productes complementaris, amb maquinària més gran i processos més llargs i elaborats, segons va informar ahir el govern català. En total, la inversió per construir aquesta planta de producció se situarà al voltant dels 14 milions d'euros, i es calcula que després de les dues ampliacions la fàbrica podria superar els 26 milions d'euros de facturació anuals. En el procés d'obertura de la planta, AMES ha tingut el suport de la Generalitat a través d'Acció. Ahir el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va inaugurar oficialment les instal·lacions.

La fàbrica produirà tant per a fabricants de vehicles com per a empreses de components d'automoció de tot el país, tot i que no es descarta cobrir altres països de l'Àsia en funció de la demanda.

Publicat: 29/03/2017

Etiquetes:automocio enginyeria automocio

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Formula Student, el pont per arribar a la Fórmula 1

  • 29/03/2019

La Formula Student és una competició on els estudiants d’enginyeria de tot el... Llegir més