Amazon vol revolucionar el camp dels drons amb aquest dispositiu

L'empresa d'ecommerce Amazon ha registrat una patent als Estats Units que demostra que segueix apostant pel camp dels vehicles aeris no tripulats per la distribució final dels seus productes. Alguns experts vaticinen que aquesta original patent que podria marcar un abans i un després en aquests aparells.
Es tracta d'una patent que descriu la construcció de nius per drones, que seguint la mateixa filosofia dels que utilitzen els ocells, servirien com a lloc de descans d'aquests vehicles.
La idea és que puguin actuar com a estacions de recàrrega d'energia per als drons, serveixin per descarregar o pujar dades als aparells, i ofereixin altres funcions com la possibilitat de resguardar-se en cas que es trobin amb males condicions climatològiques.
En la patent s'exposa que aquests nius per drons podran instal·lar-se en pals de la llum, torres de comunicacions mòbils, torres d'esglésies, així com altres estructures on es podrien veure nius d'ocells, recullen en TheNextWeb.
Així mateix, s'indica que la ubicació d'aquestes "estacions de càrrega" serà coneguda pels drons que viatgin per una regió determinada, de manera que si tenen la necessitat d'utilitzar-les puguin canviar el pla de vol per aterrar a alguna d'elles.
D'altra banda, podria donar-se la possibilitat que un dron deixi allí el seu paquet perquè sigui recollit per un nou vehicle aeri que continuï amb el procés de transport.

Publicat: 20/07/2016

Etiquetes:amazon drons distribució capil·lar logística transport ecommerce

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Amazon Ground Station, el megagegant tecnològic apunta cap a l’espai

  • 13/12/2018

La companyia Amazon acaba d’anunciar un nou projecte amb el qual es proposa... Llegir més

Amazon crearà més de 2.500 nous llocs de treball a Catalunya en els propers tres anys

  • 06/04/2017

El gegant del comerç electrònic Amazon ha anunciat aquest dijous l'obertura... Llegir més

AmazonGo: un supermercat de 4.000 m² amb només 3 treballadors

  • 09/02/2017

Fa gairebé dos mesos que Amazon va desvetllar els seus plans amb Amazon Go, un... Llegir més