Adidas crearà als EUA una fàbrica operada únicament per robots

Adidas ha anunciat en un comunitat que obrirà una nova planta de producció de calçat totalment robotitzada a l'àrea d'Atlanta (EUA) l’any 2017.  L'estat actual de la tècnica d'instal·lació de maquinaria robòtica permetrà a la companyia aixecar Adidas Speedfactory per crear productes més ràpidament i més a prop dels consumidors nord-americans.
 
La fàbrica d’Atlanta no serà la primera de tipologia Speedfactory. Adidas ja va provar amb èxit a finals de 2015 una nova manera de manufacturar els seus productes utilitzant maquinària robòtica a Alemanya, seu de la primera Speedfactory. Amb aquest moviment estratègic, la companyia de calçat esportiu pretén agilitzar els temps de producció, dependre menys de les fàbriques asiàtiques i mantenir-se més propers als  consumidors nord-americans. 
Adidas Speedfactory estarà equipada amb les tecnologies de fabricació d'última generació i permetrà a Adidas crear productes en grans volums amb una gran complexitat envers colors, materials i mides. D’aquesta manera, Adidas obra la porta per a la personalització exclusiva sense precedents relativa a la comoditat i l'aspecte de productes d'alt rendiment. 
"La velocitat és molt més que una estratègia de negoci per a nosaltres", va dir Adidas Group Membre del Consell Executiu Glenn Bennett, responsable d'Operacions Globals. "La velocitat és tot el que ens envolta. És el motiu pel que s'entrenen els atletes  i és essencial per als nostres consumidors, que viuen en un món d'immediatesa. Amb la primera Speedfactory basada en els EUA, estem combinant alguns dels millors processos de fabricació i tecnologia del món per donar als nostres consumidors l'accés a la novetat constant".
La fàbrica d’Atlanta tindrà més de 7.000 metres quadrats i és previst que estigui completament funcional a la segona meitat de 2017. La producció esperada és de 50.000 parells de sabatilles l’any 2017. Speedfactory EUA crearà al voltant de 160 llocs de treball.

Publicat: 23/09/2016

Etiquetes:adidas fàbrica Enginyeria producció personalització disseny innovació robot robòtica maquinaria

Comparteix a
Cap vot de moment