Acaba la Formula Student Spain amb la participació de 20 universitats espanyoles

La Formula Student Spain va abaixar el teló el passat diumenge 26 d’agost amb xifres rècord. 80 equips de 18 països diferents i més de 2.000 participants han omplert el Circuit de Barcelona-Catalunya per realitzar la última Formula Student de la temporada. La presència dels equips espanyols ha superat un nou rècord amb la participació de 20 universitats. Aquesta edició ha destacat per la presència de vehicles autònoms. Els equips que han participat en la primera demo Driverless, ambdós alemanys, han sigut el Tufast Driverless i el Formula Student Team Weingarten Driverless.

Des del dimecres 22 fins al divendres 24 tots els equips van disputar les proves estàtiques, presentacions de Business Design i Cost. També es van realitzar les verificacions als vehicles per assegurar que reunien els requisits per competir en les proves dinàmiques, que van incloure l’Skid Pad i l’Acceleració, que per primera vegada a Espanya es va realitzar de nit. El cap de setmana va ser el torn de l’Autocross i l’Endurance, la prova estrella de la competició.  

Els guanyadors

Cinc dels sis primers equips en combustió i elèctrics eren alemanys i només un equip americà va poder accedir al podi: Rennteam Uni Stuttgart (ALE), Global Formula Racing (USA) y CAT-Racing (ALE). Mientras que los equipos que han competido mejor en la categoría de eléctricos han sido Greenteam Uni Stuttgart (ALE), DHBW Engineering Stuttgart (ALE) y Running Snail Racing Team (ALE).

Publicat: 30/08/2018

Etiquetes:formula 1 Fórmula Student automocio catalunya

Comparteix a
Cap vot de moment

Articles relacionats

Formula Student, el pont per arribar a la Fórmula 1

  • 29/03/2019

La Formula Student és una competició on els estudiants d’enginyeria de tot el... Llegir més

Què aporta el nou reglament de la Fórmula 1?

  • 07/03/2017

Enguany, la FIA ha posat en marxa un nou reglament per a la Fórmula 1 que... Llegir més